Ploiesti, jud. Prahova   0722 873 489 / 0721 974 247

Servicii Foto

Anda Photography

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul fotografiei de evenimente, suntem mândri să fim alături de dumneavoastră în cele mai importante momente din viață. Specializați în nunti, botezuri și alte evenimente private, ne angajăm să capturăm fiecare clipă cu profesionalism și pasiune.

Pachete Personalizate

Oferim pachete personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor și bugetului dumneavoastră.
Puteti alege servicii de Fotografie sau pachet complet Foto-Video.
De asemenea avand in echipa si DJ va putem ajuta cu pachetul complet DJ - Foto -Video pentru care beneficiati de un pret mai bun

Pachet Foto-Video

Asiguram serviciile foto-video pe toata durata evenimentului. Dupa procesarea materialelor primiti fotografiile impreuna cu filmarea finala pe memorie usb in cutie decorativa.

Nunta – Aproximativ 1500 de fotografii prelucrate + 3-4 ore montaj video + clip “Best Moments”

Botez – Aproximativ 1000 de fotografii prelucrate + 2-3 ore montaj video + clip “Best Moments”

Tablou CANVAS oferit cadou pentru pachetul Foto-Video

Fotografie

Cu un ochi atent la detalii și aparatura profesionala, suntem gata să surprindem fiecare moment special din ziua dumneavoastră, fie că este vorba despre o nuntă grandioasă sau despre o petrecere intimă de botez.

Videografie

Pentru cei care doresc să aducă viață în amintirile lor, oferim și servicii de videografie de înaltă definiție, pentru a vă permite să retrăiți fiecare moment al evenimentului dumneavoastră.

Albume Foto si Tablouri Canvas

Pentru a păstra amintirile vieți pentru totdeauna, vă oferim opțiunea de a crea albume foto de calitate superioară și tablouri canvas care să aducă frumusețea fiecărei fotografii în propria casă.

Galerie Foto

Ana Croitoru
Read More
Super profesionalism! Ne-am simțit foarte bine şi la şedința foto, realizată de Anda Photography, dar şi la petrecere, pe muzica aleasă cu grijă de DJ Ady. Îi recomand cu drag!
Brandusa Alexe
Read More
Multumim pentru eveniment. Recomand din suflet.Sunteti profesionosti.
Florin Soronga
Read More
Recomand cu drag! Oameni seriosi, muzica buna, pentru toate gusturile, foto-video impecabil si de asemenea ambele sunt acompaniate de echipament profesional! Nu ezitati daca aveti planificat un eveniment in care vreti sa surprindeti placut invitatii.
Robert Toma
Read More
Am apelat la serviciile de fotografie ale Andei pentru botezul copilului nostru și suntem foarte mulțumiți de rezultate. Fotografiile sunt atât de naturale și autentice, iar Anda a reușit să surprindă fiecare moment important din acea zi specială. Recomand cu căldură!
Ioana si Marius
Read More
Fotografiile sunt de o calitate impecabilă, iar abilitatea lor de a surprinde emoțiile și momentele esențiale este de neegalat. Ne-am simțit confortabil în timpul întregului eveniment, iar rezultatele vorbesc de la sine. Recomand cu încredere serviciile foto-video!
Adrian Prahoveanu
Read More
Recomand cu incredere! Datorita lor totul a fost perfect in ziua nuntii! Am avut pachetul complet foto - video si DJ. Muzica a fost perfecta. Dj-ul a tinut lumea la dans si toti au ramas placut surprinsi. Fotograful a imortalizat toate momentele importante la o calitate super ✌️ Iar filmarea este cea mai de pret amintire din ziua nuntii. 😁
Razvan Duca
Read More
Recomand cu drag! O echipa minunata din toate punctele de vedere.😊
Maria si Ionut
Read More
A fost destul de greu sa ne hotaram la o echipa care sa ne ajute cu foto-video la nunta noastra dar dupa ce am discutat cu ei am decis sa semnam contractul impreuna. A reușit să surprindă fiecare moment de bucurie și emoție într-un mod atât de frumos și natural. Albumul foto și videoclipurile sunt adevărate comori pe care le vom prețui pentru totdeauna. Mulțumim frumos si cu siguranta ne vedem si la botez!
Previous
Next
× Cereti oferta personalizata!