Ploiesti, jud. Prahova   0722 873 489 / 0721 974 247
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sonorizare DJ

Dj Ady

Bine ați venit la serviciul nostru de DJ pentru evenimente!

Cu peste 13 ani de experiență în industria muzicală și un pasionat dedicat al artei de a aduce viață oricărui eveniment, suntem aici pentru a transforma momentele dumneavoastră în amintiri de neuitat.

" Inca de mic am fost pasionat de echipamente audio si de muzica. Pasiune care in final m-a indreptat spre acest domeniu: organizarea de evenimente. Pentru ca stiu ca orice eveniment este important, incerc sa evoluez mereu atat in echipamentele folosite,cat si in asigurarea unui playlist deosebit pentru petrecerea dumneavoastra. "

Experiență și Profesionalism

Cu peste un deceniu de experiență în spatele nostru, am fost martorii a sute de evenimente fericite. Fie că este vorba despre nunți romantice, botezuri pline de bucurie sau alte festivități speciale, am adus întotdeauna atmosfera perfectă cu selecții muzicale variate și mixuri impecabile.

Pasiune pentru Muzică

Muzica este inima și sufletul fiecărui eveniment, iar pasiunea noastră pentru aceasta se reflectă în fiecare moment pe care îl creăm. Ne străduim să înțelegem nevoile și preferințele dvs., iar apoi să le transformăm într-o coloană sonoră personalizată, adaptată complet atmosferei dorite.

Echipament Profesional

Calitatea sunetului și atmosfera vizuală sunt esențiale pentru a crea o experiență memorabilă. De aceea, folosim numai echipamente de sunet și de iluminat de cea mai înaltă calitate, pentru a vă asigura că fiecare notă și fiecare nuanță de lumină sunt perfecte.

Totul în Conformitate cu Legea

Ne angajăm să respectăm toate normele și regulamentele legale. De la semnarea unui contract clar și detaliat până la obținerea licenței de muzică de la UPFR (Uniunea Producătorilor de Fonograme din România), vă garantăm că totul este în regulă și că vă puteți bucura de evenimentul dumneavoastră fără griji.

 

Galerie Video

Galerie Foto

Andrada Alexandra
Read More
Este al doilea eveniment la care am lucrat cu Ady, și de data aceasta muzica a fost perfectă, toată lumea a dansat, comunicarea cu el foarte bună și facilă. Recomand, cu drag!😊
Ana Croitoru
Read More
Super profesionalism! Ne-am simțit foarte bine şi la şedința foto, realizată de Anda Photography, dar şi la petrecere, pe muzica aleasă cu grijă de DJ Ady. Îi recomand cu drag!
Tomulescu Sabina
Read More
Mulțumim mult pentru prestație!!! A fost superb și ai creat atmosfera perfecta pentru petrecere, te vom recomanda cu singuranta și sper sa colaboram si pe viitor 🤗💯😁
Adrian Prahoveanu
Read More
Recomand cu incredere! Datorita lor totul a fost perfect in ziua nuntii! Am avut pachetul complet foto - video si DJ. Muzica a fost perfecta. Dj-ul a tinut lumea la dans si toti au ramas placut surprinsi. Fotograful a imortalizat toate momentele importante la o calitate super ✌️ Iar filmarea este cea mai de pret amintire din ziua nuntii. 😁
Razvan Duca
Read More
Recomand cu drag! O echipa minunata din toate punctele de vedere.😊
Florin Soronga
Read More
Recomand cu drag! Oameni seriosi, muzica buna, pentru toate gusturile, foto-video impecabil si de asemenea ambele sunt acompaniate de echipament profesional! Nu ezitati daca aveti planificat un eveniment in care vreti sa surprindeti placut invitatii.
Brandusa Alexe
Read More
Multumim pentru eveniment. Recomand din suflet.Sunteti profesionosti.
Florina G.
Read More
Multumim Adi pentru prestatia avuta, esti un baiat minunat si o sa te recomandam cu incredere si altora! Ne am distrat pe cinste cum nu ne asteptam! Sa ai o vara minunata cu multe evenimente frumoase ! 🤗🤗❤
Previous
Next
f64.ro
× Cereti oferta personalizata!